• +31 6 39864588
  • info@trainmetlef.nl

1 op 1 – Groepen – Bedrijven

Personal Training

Meer energie in het dagelijks leven en beter in je vel zitten? Werken aan de conditie op een efficiënte manier? Dan is de 1 op 1 training en coaching iets voor jou. Naast de stok achter de deur is de trainer/coach gespecialiseerd om jou op het gebied van training en leefstijl te begeleiden met behulp van bewezen en effectieve methodes.

Met een persoonlijk plan en aandacht voor jou gaan wij voor optimaal resultaat!

Trainingsmogelijkheden:

– In de buitenlucht (Katendrecht/ Noordereiland)
– In de gym (Barendrecht)
– Aan huis (binnen 5km geen reiskosten) 

Groepstraining

Fit worden en/of blijven, plezier maken en gezelligheid is waar de groepstraining om draait. In een groep van maximaal 12 personen is er voor iedereen aandacht.

Door gevarieerde oefeningen wordt het hele lichaam getraind. De onderdelen ademhaling, core stability (het trainen van rompstijfheid), kracht, uithoudingsvermogen en spelvormen zitten verwerkt in de training.

Weekplanning

Dinsdag 20:00 Eiland workout @ Noordereiland

Donderdag 20:00 Deli workout @ Katendrecht

Zaterdag 09:00 Park workout @ Katendrecht

Heb je zelf een groep waar je mee wilt trainen? Mail of bel voor de mogelijkheden.

Kennis maken? Klik hier

Bedrijven

Gaat u voor een gezond en vitaal bedrijf? LEF kan u hierbij helpen! In overleg voeren wij gezondheidsmetingen (PMO) uit en maken op basis van deze meting een passend plan voor uw bedrijf.

Weet u al waar het bedrijf staat, kunt u ook losse workshops of trainingen aanvragen. De mogelijkheden die wij op dit moment aanbieden zijn:

Voor vragen kunt u altijd contact opnemen via telefoon of mail.