• +31 6 39864588
  • info@trainmetlef.nl

Groepstraining

Fit worden en/of blijven, plezier maken en gezelligheid is waar de groepstraining om draait. In een groep van maximaal 12 personen is er voor iedereen aandacht.

Door gevarieerde oefeningen wordt het hele lichaam getraind. De onderdelen ademhaling, core stability (het trainen van rompstijfheid), kracht, uithoudingsvermogen en spelvormen zitten verwerkt in de training.

Weekplanning

Dinsdag 20:00 Eiland workout @ Noordereiland

Donderdag 19:30 Park workout @ Katendrecht

Zaterdag 09:00 Park workout @ Katendrecht

Heb je zelf een groep waar je mee wilt trainen? Mail of bel voor de mogelijkheden.

Personal Training
indoor & outdoor

Meer energie in het dagelijks leven en beter in je vel zitten? Werken aan de conditie op een efficiënte manier? Dan is de 1 op 1 training en coaching iets voor jou. Naast de stok achter de deur is de trainer/coach gespecialiseerd om jou op het gebied van training en leefstijl te begeleiden met behulp van bewezen en effectieve methodes.

Met een persoonlijk plan en aandacht voor jou gaan wij voor optimaal resultaat!

Trainingsmogelijkheden:

– In de buitenlucht (Katendrecht/ Noordereiland)
– In de gym (Barendrecht)
– Aan huis (binnen 5km geen reiskosten) 


MELD JE AAN VOOR EEN PROEFLES

Voeding Coaching

Heb jij de wens om af te vallen, wil je aankomen of wil je een gezond voedingspatroon creëren? Dan is de voeding coaching iets voor jou. Samen maken wij een persoonlijk plan en kijken wij wat werkt aan de hand van bewezen en effectieve methodes.

De LEF voeding coaching is gericht op veranderen en volhouden. Niet tijdelijk gewicht verliezen of aankomen, maar een blijvende verandering.


KLIK HIER VOOR EEN KENNISMAKING