LEF (beeldmerk) [black]Created with Sketch.
010 - IdeaCreated with Sketch.

Op mijn 12e begon ik met training geven en coachen van beginnende sporters op de sportvereniging. De groei die de kinderen in een seizoen maakte en het plezier in het coachen en trainen vond ik zo tof, dat de volgende stap al snel gemaakt was;  het CIOS in Goes.  Dit is de sportopleiding voor trainers en coaches. In het 2e jaar kwam ik in aanraking met fitness.  

Op het CIOS werd mijn interesse in het persoonlijk begeleiden op het gebied van training en voeding steeds groter. In 2016 heb ik mijn opleiding afgerond en ben ik gelijk aan de slag gegaan als personal trainer. Daarnaast kreeg ik de vraag of ik een groepstraining wilde starten voor de ouders van vrienden. Deze groep werd steeds groter en daardoor besloot ik in januari 2017 de stap te maken om een eigen onderneming te starten genaamd LEF training.  In 2018 ben ik samen met de harde kern verhuisd naar het mooiste plekje van Rotterdam. De buitenruimte van Katendrecht is een grote speeltuin. Daarnaast heb je mooie uitzichtpunten op de skyline van Rotterdam, oftewel, de ideale plek voor de outdoor trainingen. 

Live, Enjoy and be Fit

Geniet van het leven met een gezonde en energieke leefstijl. Dat is naast durf en moed hebben waar LEF voor staat en wat in de training en coaching terug komt. Actie!